Bagare och konditor, lärling
Hotell, livsmedel, restaurang och turism
Lärling, 1450 poäng
Yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori. Det här är en lärlingsutbildning, vilket innebär att största delen av utbildningen tillbringar du på en arbetsplats för att lära dig bemästra yrket genom praktiskt arbete. Utbildningen är på 1450 poäng och du läser antingen kursen Bageri 4, 100 poäng eller Konditori 4, 100 poäng som ger en breddad kompetens. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv.
Förkunskapskrav
Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper
Ämnes-/kursplan
RLXACR
Anmälningskod
RLXACR-LÄ
Skolform
Gymnasial utbildning
Jämför skolor
Kurser
- Bageri 1 (BAGBAG01)
- Bageri 2 (BAGBAG02)
- Bageri 3 (BAGBAG03)
- Bageri 4 (BAGBAG04)
- Choklad och konfektyr (BAGCHO0)
- Konditori 1 (BAGKON01)
- Konditori 2 (BAGKON02)
- Konditori 3 (BAGKON03)
- Konditori 4 (BAGKON04)
- Hygien (HYGHYG0)
- Orienteringskurs, kursintroduktion (KGYORI11c)
- Livsmedels- och näringskunskap 1 (LIVLIV01)
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel (MÅTBRC0)
- Service och bemötande 1 (SEVSEV01)