Hoppa till innehåll

Bagare och konditor, lärling

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Lärling, 1450 poäng

Yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori. Det här är en lärlingsutbildning, vilket innebär att största delen av utbildningen tillbringar du på en arbetsplats för att lära dig bemästra yrket genom praktiskt arbete. Utbildningen är på 1450 poäng och du läser antingen kursen Bageri 4, 100 poäng eller Konditori 4, 100 poäng som ger en breddad kompetens. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv.

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper

Ämnes-/kursplan

RLXACR

Anmälningskod

RLXACR-LÄ

Skolform

Gymnasial utbildning

Jämför skolor

Jämför skolor

Kurser

0 Kursstarter

  • Det finns inga kursstarter att ansöka till.