Bagare och konditor, Klassrum
Hotell, livsmedel, restaurang och turism
Klassrum, dag, 1400 poäng
Yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori. Utbildningen är på 1400 poäng och du läser antingen kursen Bageri 4, 100 poäng eller Konditori 4, 100 poäng som ger en breddad kompetens. I utbildningen ingår det APL som omfattar minst 15%. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv.
Förkunskapskrav
Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper
Ämnes-/kursplan
RLXACN (Länk till extern sida.)
Anmälningskod
RLXACN-KD
Skolform
Gymnasial utbildning
Jämför skolor
Kurser
- Bageri 1 (BAGBAG01)
- Bageri 2 (BAGBAG02)
- Bageri 3 (BAGBAG03)
- Bageri 4 (BAGBAG04)
- Choklad och konfektyr (BAGCHO0)
- Konditori 1 (BAGKON01)
- Konditori 2 (BAGKON02)
- Konditori 3 (BAGKON03)
- Konditori 4 (BAGKON04)
- Hygien (HYGHYG0)
- Livsmedels- och näringskunskap 1 (LIVLIV01)
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel (MÅTBRC0)
- Service och bemötande 1 (SEVSEV01)